2011-10-07 16:47:25• hírek • Póti Orsolya

Ízelítőt kaptunk a Repülőnapból

A Szatmár Megyei Tanács, a Román Repülőklub és a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér - a fő támogatókkal, az ASTRA Biztosítóval és az OMV-vel közösen -, szervezi meg a Szatmárnémeti Repülőnapot. A rendezvény előtt egy nappal a szatmári sajtó képviselői is betekintést nyerhettek az izgalmakba.

Október 8-án látványos és szórakoztató rendezvénynek lehetnek szemtanúi a szatmáriak, hiszen a Repülős Nap változatos programokat kínál majd. Déli 12 órai kezdettel Szatmárnémeti Repülőtéren ejtőernyőzéssel, akrobatikus műrepüléssel, légiparádéval, ultrakönnyű- és vitorlázórepüléssel, Extra 300 és MIG-21 Lancer-el, PUMA helikopterrel, hőlégballon bemutatóval, valamint sétarepüléssel várják az érdeklődőket.

A rendezvény előtt egy nappal, október 7-én a Megyei Tanács jóvoltából a szatmári sajtó képviselői is belekóstolhattak kicsit a repülésbe: a repülőtér és Szatmárnémeti környező falvai felett repkedhettek néhány percen át a Román Repülőklub pilótáival.

A szombati repülőshow egy fantasztikus After Partyval zárul, melynek sztárvendégei a Direcția 5 és Tóth Vera lesz! A belépés ingyenes! Bővebb részletekért látogass a www.mitingaviatic.ro honlapra.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: